Ponedeljak - Petak 09:00 -17:00 

Naše Usluge

Popravka Računara i Elektronskih Sklopova

Popravka sviih vrsta računara i elektronskih sklopova Vašeg vozila jedna je od naših specijalnosti. Ovu uslugu pružamo kako velikom broju vlasnika vozila, tako i velikom broju uglednih servisa, sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Naravno, uvek smo tu i za nove saradnike.

speed-test

Chip Tuning

Povećanje snage Vašeg vozila, naravno, kvalitetnim i proverenim softverom renomiranih tjuning kuća poput BOSCH CAR RACING-a, jedna je od naših osnovnih usluga. Ogroman broj zadovoljnih klijenata svedoči o tome.

Dpf Egr Adblue Dtc

Pored mašinskog čišćenja dpf-a, egr-a i ostalih delova izloženih stalnom onečišćavanju u toku rada motora, nudimo i kompletna, proverena rešenja isključivanja istih, kako fizički, tako i u softveru računara motora. Ovo, naravno, u slučajevima kada su druge opcije nemoguće ili neisplative.

Kodirani Auto Ključevi

U našoj ponudi je i mogućnost kopiranja klasičnih i kodiranih ključeva za vozila svih proizvođača. Za razliku od drugih mi smo u mogućnosti napraviti ključ za Vaše vozilo ČAK I U SLUČAJU KADA NEMATE NI JEDAN KLJUČ, ODNOSNO, KADA SU SVI KLJUČEVI IZGUBLJENI!

Elektronska Diagnostika Vozila

Osnovni alat prilikom konstatacije problema na savremenim vozilima je svakako elektronski diagnostički uređaj. U našem servisu posedujemo najsavremenije, orginalne, redovno apdejtovane diagnostičke uređaje renomiranih proizvođača BOSCH, TEXA, AUTEL, LAUNCH, kao i orginalne fabričke diagnostičke uređaje za većinu marki vozila.

Klimatizacija i Grejanje

Vrlo bitan deo na svakom vozilu svakako je i sistem grejanja, odnosno hlađenja. Naše dugogodišnje iskustvo na ovom polju postavilo nas je za lidera na istom. Najnovije klima stanice i uređaji za čišćenje i održavanje internih delova ovih sistema omogućuju nam da rešimo svaki Vaš problem sa ovim sistemima.

Dekodiranje Autoradia

Ukoliko imate problema sa radio uređajima bez odgovarajućeg koda, mi ćemo Vam pomoći. U mogućnosti smo resetovati i pronaći sigurnosni kod za veliki broj autoradio i navigacijskih uređaja zastupljenih kod nas.

Servis i redovno održavanje

Možete nam prepustiti redovno održavanje Vašeg vozila. Zamena ulja, filtera i potrošnih delova na Vašem vozilu postaju naša briga.

Bosch icon

Popravka i prodaja BOSCH uređaja

Veliko uiskustvo u radu sa automotiv uređajima marke BOSCH, kao i naše angažovanje kao dugogodišnjeg člana Bosch Car Service franšize, a takođe i kao jedno vreme jedinog servisa za BOSCH diagnostičke uređaje u Srbiji, Hrvartskoj, Crnoj Gori i BiH, omogućuje nam da i dalje rešavamo probleme sa ovim uređajima iako više nismo član franšize.

Online Pomoć i File Servis

Najnovija usluga, koju počinjemo pružati, je online, telefonska ili praktična pomoć kolegama serviserima, pretplaćenim na ovu uslugu. Takođe počinjemo i sa ponudom prodaje SLAVE uređaja za programiranje, kao i obradu fajlova za sve pretplaćene članove.

Kako To Mi Radimo

U kratkim crtama provešćemo Vas kroz ceo tok popravke Vašeg vozila ili uređaja kod nas u servisu

#1

Zakazivanje

Da ni mi ni Vi ne bi smo gubili svima nam dragoceno vreme, zakažite Vaš termin unapred, bilo putem online zahteva, bilo putem telefona, email-a ili lično. Nakon prijema Vašeg zahteva, a shodno našim i Vašim mogućnostima, potvrdićemo vreme odgovarajućeg termina.

#2

Preliminarni Pregled i Utvrđivanje Cene

Po dolasku na zakazani termin, prvo radimo kompletnu defektažu i pokušavamo, što preciznije utvrditi sve predstojeće troškove kako bi ste imali što kompletniju sliku o potrebnim radovima i delovima. O svemu Vas obaveštavamo i nakon dobijene saglasnosti nastavljamo sa radovima.

#3

Popravka Vozila / Uređaja

U zavisnosti od dostupnosti potrebnih delova, uvek se trudimo da popravku Vašeg vozila / uređaja završimo u što kraćem vremenskom roku. Svakako, o svakom neplanskom produžavanju dogovorenih termina, blagovremeno se konsultujemo sa Vama.

#4

Preuzimanje vozila

Nakon završene popravke, vršimo ponovnu proveru, pa Vas tek nakon toga obaveštavamo o terminu za preuzimanje vozila / uređaja. Prilikom preuzimanja, po potrebi i zajedno sa Vama prolazimo celu proceduru provere još jednom

Zakazivanje Termina

Najbrži i najsigurniji način da popravite Vaše vozilo, dobijete savet ili rešenje, je da kod nas zakažete termin za pregled. Nakon pregleda , dogovaramo sve naredne korake.

Hvala puno na razumevanju.

Ovim potvrđujete da ste saglasni da Vaše podatke možemo upotrebiti kako bi smo Vas kontaktirali.